Ca replică la provocările ungurilor, acciza la carburant va creşte doar în Harghita şi Covasna

Manifestările extremiste de la Târgu-Mureş au determinat Guvernul să renunţe la mărirea accizei la carburant, cu excepţia judeţelor din Ţinutul Secuiesc, unde benzina şi motorina se vor scumpi, dar nu cu 7 cenţi, ci cu 2 Euro.

„Să se sature de extremism. Să-mi spuneţi mie Mickey Mouse dacă nu li se vor pleoşti mustăţile când vor da 15,95 RON pe litrul de carburant”, a declarat Victor Ponta. Potrivit surselor din Ministerul Industriilor, au fost deja date ordine către rafinăriile din România ca în loc de etanol în Ţinutul Secuiesc să fie livrat exclusiv trianon, pe care ungurii îl preferă.

Drept urmare, în Ţinutul Secuiesc cozile la benzinării sunt uriaşe, dar nici aşa ungurii se pare că nu vor scăpa de răzbunarea românilor.

„Chiar dacă cumpără acum benzină fără acciză, o să le băgăm acciza retroactiv, o să le-o includem în impozitul pe casă şi dacă nu plătesc îi executăm silit şi îi expulzăm”, a mai spus premierul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult