Deranjat de susținerea tot mai mare pe care Kövesi o are în cursa pentru funcția de procuror-șef european, Tudorel Toader a apelat la un gest disperat: le-a trimis tuturor europarlamentarilor un e-mail în care susține că Laura Codruța Kövesi este amanta lui, mizând pe faptul că europenii îl antipatizează atât de tare încât vor refuza orice ar putea avea vreo legătură cu el.

tudorel-toader.jpg ”Kövesi este amanta mea de mai mulți ani. Chiar vreți să puneți procuror-șef pe cineva ievaluat de mine seară de seară în dormitor? Da, ați auzit bine: eu, Tudorel Toader, o ievaluez pe Kövesi în dormitor! Gândiți-vă la asta când vă decideți cu cine votați pentru funcția pe procuror-șef ieuropean”, a scris Tudorel în e-mail. 

Tudorel a atașat și câteva imagini prelucrate în Photoshop, în care el ar apărea în ipostaze intime alături de mai multe femei deodată, printre care și Kövesi. Totuși, demersul lui Tudorel nu va avea niciun efect, pentru că nimeni nu va citi e-mailul trimis de el, dintr-un motiv cât se poate de simplu: va ajunge în spam, unde dealtfel au ajuns toate celelalte e-mailuri trimise până acum de  ministrul Justiției.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 12.02.2019 19:04 Politic

National Cinematografic