Ca să abată atenția de la plagiatul lui, Ciucă introduce armata obligatorie

Premierul Marian Ciucă încearcă acum din răsputeri să ascundă minciunile sale profesionale și lacunele de educație anunțând o măsură care va stârni, fără îndoială, revolta populației. Într-o conferință de presă în care a apărut vizibil mânjit la gură cu onoare a anunțat că se reintroduce armata obligatori pentru toate sexele și categoriile de vârstă.

Justificarea făcută de viitorul fost premier este amenințarea de la granița NATO, respectiv posibila invaziei a Ucrainei de către forțele armate ale federației ruse. Marian Ciucă este pregătit de război și dispus să se pozeze lângă soldați în uniformă ca și cum ar fi fost și el participant la acțiune, având experiență de când a mimat gestul ăsta prin Irak.

Subalternul lui Iohannis a spus că nu se pune problema ca el să fi plagiat în vreo lucrare de doctorat întrucât pe vremea când a furat-o din alte lucrări genul ăsta de șmen era legal, întrucât nu erau tot felul de ziariști care să-și bage nasul în chestii de genul ăsta. Totodată a precizat că, dacă nu a fost prins la început cu furatul nu se pune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 ianuarie 2022 12:53
Citește mai mult despre: armata obligatorie ciuca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult