Ca să alunge ciorile, Nicușor Dan a patrulat prin Cișmigiu într-un costum de uliu

S-a apucat de treabă! Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a decis să rezolve în sfârșit chestiunea împuțită a găinațului de ciori din Cișmigiu. Văzând că păsările nu pleacă nicicum din parc, Nicușor Dan a decis să se implice personal. A îmbrăcat un costum de uliu și va patrula zilnic aleile din Cișmigiu.

Din fericire Primăria Generală e chiar vizavi de intrarea în Cișmigiu, așa că Nicușor Dan a venit la birou îmbrăcat direct cu costumul și s-a apucat de treabă. Între două ședințe, mai iese din birou și dă o tură de parc, scoțând țipete ascuțite, exact ca un uliu, sau ca un activist LGBT care vede discursurile lui Jordan Peterson.

Surse din primărie spun că sacrificiul făcut de primar este impresionant. Venind îmbrăcat în uliu spre muncă, Nicușor ar fi fost atacat de un câine maidanez, care i-a jumulit costumul, așa că acum arată ca un curcan fără pene pe cur.

Activitatea lui Nicușor e atât de intensă că la Primărie a fost angajată o spălătoreasă, care îi curăță de 3-4 ori pe zi costumul de uliu, pentru că în timp ce merge prin Cișmigiu primarul Nicușor Dan este acoperit complet de găinaț de cioară.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
24 noiembrie 2022 16:31
Citește mai mult despre: ciori cișmigiu Nicușor Dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult