Ca sa arate ca nu a preacurvit, George Simion si-a facut testul de virginitate

Acuzat că a organizat petreceri cu preacurvie, liderul AUR, George Simion a ținut să dea o replică fostului colaborator de la Satu Mare. În această dimineață a fost la o clinică specializată unde a făcut un test de virginitate din care reiese că nu a preacurvit niciodată, nici măcar n-a curvit.

„Testul arată foarte clar că în ultimele 3 luni nu am atins vreo femeie cu acea parte a corpului. Analiza de salivă și cea de sânge arată că nu am făcut-o niciodată. Cum credeți că am avut atâta energie să mă bat cu jandarmii, politicienii și escrocul ăla de ministru al energiei despre care presa a scris că l-am rupt cu bătaia când ținea un discurs în parlament”, a explicat George Simion într-un live făcut pe Facebook.

Acesta a precizat că este atât de virgin încât nici măcar o labă n-a făcut de când e politician deși există posibilitatea să fi pățit așa ceva. Simion spune că o dată când s-a dus la o discuție cu Cîțu acesta i-a strecurat ceva în pahar și a doua zi dimineața s-a trezit cu o substanță lipicioasă pe burtă, cotul amorțit și calculatorul deschis pe Google Images la poze cu Alina Gorghiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 iunie 2022 08:56
Citește mai mult despre: George Simion virgin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult