Ca să arate cum trece virusul prin mască, Şoşoacă a mâncat o şaorma prin botniţă

Senatoarea Diana Şoşoacă a dovedit, o dată pentru totdeauna, că masca nu protejează împotriva COVID-19! La pupitrul Parlamentului, aceasta şi-a pus o botniţă zdravănă, de pitbull, şi a reuşit, totuşi, să mănânce prin ea o şaorma mare cu de toate, probabil de la Socului, pentru că avea peste un kilogram.

„Incredibil! A vaporizat şaorma aia în mai puţin de jumătate de minut!”, s-au auzit voci uimite din tribune în timp ce, ca să-şi întărească argumentul, senatoarea scotea din paporniţă a doua, a treia şi a patra şaormă suculentă.

În timp ce molfăia şi plescăia, Şoşoacă a explicat, cu calmul caracteristic, că orice formă de acoperire a gurii e inutilă acolo unde există suficientă voinţă. „Phi aphta e o bophnipă pherioaphă, din pher, gândiphi-vă că măphtile voaphtre phunt mult mai puphin pholide”, a clefăit aceasta în aplauzele susţinătorilor.

„Exact ca în demonstraţiile simpatice din reclamele la pastă de dinţi, cu lichidul care penetrează creta, doamna Şoşoacă ne-a arătat azi cum virusul penetrează masca! Trebuie doar să-l îndeşi suficient de tare şi, eventual, să porţi o bavetă ca să nu-ţi stropeşti ia cu maioneză”, a povestit un alt senator care a asistat la întregul spectacol.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
7 decembrie 2021 12:55
Citește mai mult despre: botnita masca saorma sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult