Ca să convingă bucureștenii să renunțe la mașini, Firea le promite manele și claxoane în autobuze

Gabi Firea insistă în continuare cu ideea tâmpită că transportul în comun în București trebuie să fie gratuit, de parcă mai e cazul să ne arate că e proastă. Și, ca să-i convingă pe cât mai mulți bucureșteni să își lase mașinile acasă și să aleagă RATB-ul, Gabi Firea spune că în toate autobuzele și tramvaiele vor răsuna manelele și claxoanele.

”Bucureștenii se vor simți ca în propria mașină, cu manele date la maxim și cu claxoane și înjurături la fiecare semafor”, spune pesedista. ”Eu de asta am parte când conduc, toată lumea mă înjură la semafor, deci bănuiesc că pentru toți bucureștenii e la fel. Mă gândesc să adaug și râgâituri, pentru cei obișnuiți să meargă însoțiți cu mașina. Eu, de exemplu, când merg cu Pandele în dreapta, acesta râgâie într-o veselie.”

Gabi Firea mai promite că vor fi și manele live în autobuze și tramvaie, cântate chiar de ea. ”După cum știți, eu am scos câteva albume de manele, nu mi-e deloc străin cântatul. Deși unii le-au spus albume de muzică de petrecere sau populară, ele sunt albume de manele, nu altceva. Manelele e viața mea, sunt boss de boss la manele”, s-a lăudat pesedista.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 iunie 2016 08:06
Citește mai mult despre: Firea RATB

Alte articole

Vezi mai mult