Președintele României a primit azi o grea lovitură de la Curtea de Apel Brașov, care a decis că o casă luată de el la sfârșitul anilor '90 a fost trecută în proprietatea sa ilegal. Cu lacrimi de mâhnire în ochi, președintele s-a văzut nevoit să falsifice alte acte și să-și treacă în proprietate palatul Cotroceni, unde își are acum biroul.

iohannis_palatul_cotroceni.jpg

Acesta a anunțat că a descoperit un nepot al proprietarului original care s-a arătat dispus să-i vândă clădirea pentru o sumă modică de bani. Totodată a precizat că ține să aibă în continuare 6 case, pentru că cifra asta i-a adus noroc, l-a făcut președinte dintr-un simplu primar de provincie. 

După terminarea mandatului Iohannis intenționează să inchirieze palatul Cotroceni unei firme interesate, acesta situându-se într-un loc bun, în apropierea centrelor comerciale dar și a metroului. „Sigur, nu am copii să le las averea, dar vreau să mai călătoresc în străinătate și după ce nu voi mai fi președinte și nu știu dacă mai plătește statul biletele de avion, că nu am citit ce scrie în Constituție, e o carte care mă plictisește”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 12.11.2015 21:02 Politic

National Cinematografic