Acuzată de lipsă de diplomaţie, Viorica Dăncilă încearcă s-o dreagă în stilul ei caracteristic! Astăzi, premierul României a încercat să repare relaţiile cu lumea arabă, anunţând că ambasada României în Israel ar putea fi mutată nu la Ierusalim, ci la Mecca.

"Relaţia bună pe care o avem cu fraţii noştri ierusalimezi nu trebuie să ne strice prietenia de decenii cu fraţii noştri musulmanezi", a citit Dăncilă de pe o hârtie frumos desenată.

dancila_ambasada_mecca.jpg
"Dacă pe domnul rege din Iordania îl deranjează atât de tare că ambasada României în Israel ar putea fi mutată la Ierusalim, eu zic să luăm în calcul şi părerea lui. Am auzit că din tot Orientul Mijlociu, lumii arabe îi place cel mai mult la Mecca. Nici n-o condamn, ultima oară când am mâncat un happy meal de la Mecca am primit o jucărie foarte frumoasă", a adăugat premierul României.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 25.03.2019 16:27 Politic

National Cinematografic