Mai prost decât Dăncilă! Cuvinte pe care nimeni nu credea că le va putea folosi vreodată tocmai au fost rostite. S-a întâmplat în cazul lui Darius Vălcov, care a decis azi să-și publice pe Facebook fișa cu IQ-ul personal, lăsând să se vadă ceea ce toată lumea bănuia: pesedistul are un derizoriu 28, care-l certifică drept unul dintre cei mai proști oameni din istorie.

iqvalcov.jpg Darius Vâlcov speră că, odată ce-a arătat cu acte că este uluitor de prost, va scăpa de un eventual proces intentat de cetățeanul a cărui fișă medicală a postat-o pe Facebook. Ceea ce-i scapă însă lui Vâlcov este că prostia se plătește, deci revelarea IQ-ului infim pe care îl deține nu-l va ajuta cu nimic în cadrul unui proces.

Cu al ei 32 la IQ, Viorica Dăncilă a început să-și pună întrebări în legătură cu Darius Vălcov, principalul ei consilier. Din moment ce Darius este certificat ca fiind mai prost decât ea, Dăncilă crede că rolurile ar trebui să se inverseze. ”Corect ar fi ca cel mai prost să fie premier, că consilierul trebuie să fie mai deștept. Deci n-ar trebuie să fie Darius premierul și eu consilierul la premier?”, l-a întrebat Viorica pe Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 03.09.2018 15:35 Politic

National Cinematografic