Ca să-l recunoască alegătorii, Rareş Bogdan ţine o ramă de televizor în mâini

Arma secretă a liberalilor pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, are mici probleme la întâlnirile cu electoratul. Pentru că oamenii nu l-au văzut decât la nunţi şi la televizor, Rareş Bogdan e nevoit să ţină permanent o ramă de televizor în dreptul capului, că altfel oamenii întreabă miraţi: “Cine mai e şi clovnul ăsta îmbrăcat ca o paiaţă?”, potrivit unor surse.

Rareş Bogdan procedează la fel ca în toate situaţiile din viaţa lui, adică ridicol. Rama de televizor se asortează mereu cu costumul, dar şi cu şosetele şi cu batista. În timpul discuţiilor cu electoratul, Rareş Bogdan ia telefoane în direct şi nu vorbeşte decât dacă sunt reflectoarele aprinse, ceea ce e mai dificil prin lanurile de porumb unde discută cu alegătorii liberali.

Avantajul e că alegătorii îl recunosc imediat pe Rareş Bogdan, însă problema e că oamenii vin cu telecomanda la întâlniri şi încearcă să schimbe canalul, apoi înjură: “Ce-are, bă, de ce nu schimbă de pe postul ăsta, cu travestitul ăsta machiat?”, apoi iau rama TV la pumni, disperaţi să-l vadă peste tot pe comicul candidat al liberalilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 aprilie 2019 10:26
Citește mai mult despre: PNL Rareş Bogdan televizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult