Ca să nu mai ascundă mita în sutien, profesoarele vor supraveghea elevii la Bac topless

Recentul scandal de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, unde mai multe profesoare au luat mită şi au ascuns banii în sutiene, a provocat o reacţie promptă din partea ministrului agramat al Învăţământului, Remus Pricopie. Inspirat de site-ul porno pe care se delecta, ministrul a luat decizia ca, pentru restul probelor de Bac, profesoarele să supravegheze elevii topless.

Pricopie este atât de mândru de decizia sa încât se gândeşte să oblige şi elevele să stea topless în timpul examenului. „Aşa le va fi mult mai greu să îşi ascundă fiţuicile”, crede ministrul. „Desigur, există şi riscuri, este posibil ca foarte mulţi elevi să predea foile de examen lipite, dar asta va însemna, până la urmă, că experienţa Bacului este extrem de plăcută pentru candidaţi.”

După ce va obliga profesoarele să stea în sala de examen topless, Remus Pricopie vrea să reintroducă şi camerele de supraveghere la Bac. „Mă gândesc să dăm live pe internet probele de Bacalaureat în care apar profesoare topless. Totul contracost, evident. Vreau să fac un fel de videochat intelectual, de pe urma căruia ministerul să se aleagă cu foarte mulţi bani.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iulie 2013 03:07
Citește mai mult despre: BAC

Alte articole

Vezi mai mult