Ca să nu mai existe dovezi că a rămas repetent, Dragnea a dat o ordonanţă prin care a desfiinţat Politehnica

Adio, Politehnică! Iritat că s-a aflat că a rămas repetent în facultatele, Liviu Dragnea a decis să desființeze celebra universitate bucureșteană, lăsând pe drumuri zeci de mii de studenți virgini nevinovați. Sluga Sorin Grindeanu redactează deja ordonanța de urgență care va consfinți dispariția Politehnicii, ea urmând cel mai probabil să fie aprobată în această seară.

Odată cu desființarea universității, vor dispărea nu doar probele fizice ale faptului că infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a rămas repetent. La fel se va întâmpla și cu restanțele pe care pesedistul le avea la cazarea în cămin și, mult mai important, va dispărea și caietul cu datorii de la barul Politehnicii, caiet în care Dragnea era campion.

Studenții de la Poli sunt de-a dreptul revoltați, mai ales că aproape toți riscă să ajungă în stradă. ”Nu e ca și cum aș avea o prietenă la care să mă mut după ce voi fi dat afară din cămin”, s-a plâns un student. ”Ca să nu mai zic că aveam cumpărate șervețele până la finalul anului universitar, eu ce fac acum cu toate baxurile alea? Dar așa e cu pesediștii ăștia, noaptea, ca repetenții, csf, ncsf!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 mai 2017 16:05
Citește mai mult despre: Dragnea ordonanta Politehnica repetent

Alte articole

Vezi mai mult