Ca să nu mai facă mizerii, pesedistul Șerban Nicolae e încurajat de români să doarmă în Parlament

Tot mai mulți români cer ca o parte din parlamentari să nu mai fie așa de activi că există riscul să se distrugă complet țara. În special este rugat senatorul Șerban Nicolae de la PSD să mai și doarmă prin parlament pentru că, atunci când e treaz, face numai mizerii. 

„N-ar fi o problemă că senatorul Nicolae mănâncă toată ziua căcat când e prin parlament. Problema e că și face tot felul de mizerii și insistă să distrugă legile și țara astfel încât colegii lui infractori să scape de pușcărie. Ce bine ar fi dacă ar dormi toată ziua și doar și-ar încasa salariul”, a cugetat un alegător român numit Decebal Popescu. 

Dealtfel și experții în știință spun că dacă tot Parlamentul ar fi băgat în comă cataleptică vreme de 4 ani România ar avea o șansă reală la dezvoltare. „În momentul de față cele mai mari probleme sunt generate de cei din Parlament și Guvern. Dacă ar dormi toată ziua, România ar putea ajunge o forță în Europa”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

20 februarie 2017 13:09
Citește mai mult despre: Serban Nicolae somn

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult