Președintele SUA Donald Trump a contracarat criticile la adresa sa în privința rasismului cu o mutare care a stârnit numeroase controverse. Astfel, omul de la Casa Albă și-a dat solarul la maxim și acum a ieșit negru, în loc de portocaliu, cum e el de obicei. În plus, i s-a cârlionțat și părul de la căldură și radiații. 

trump_innegrit_la_solar.jpg

„Nu poate nimeni să mă acuze că intervenția forțelor de ordine a fost motivată rasial, în condițiile în care iată, și eu, sunt negru. În plus, sunt mai negru ca Obama, că eu chiar sunt falit”, a spus Trump într-o postare pe twitter.

Adversarii președintelui Trump l-au atacat dur, atrăgându-i atenția că ceea ce a făcut el este un „blackface”, o imitație derogatorie a rasei africano-americane, care este o jignire pentru comunitatea de culoare din US. Pe de altă parte, partizanii lui Trump au spus că acesta arată, mai degrabă, ca un turist român reîntors din concediu, deci în cel mai rău caz face mișto de țărani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 04.06.2020 13:25 Politic

National Cinematografic