Ca să nu mai fie acuzat de rasism, Trump a dat solarul mai tare şi susţine că e negru

Președintele SUA Donald Trump a contracarat criticile la adresa sa în privința rasismului cu o mutare care a stârnit numeroase controverse. Astfel, omul de la Casa Albă și-a dat solarul la maxim și acum a ieșit negru, în loc de portocaliu, cum e el de obicei. În plus, i s-a cârlionțat și părul de la căldură și radiații.

„Nu poate nimeni să mă acuze că intervenția forțelor de ordine a fost motivată rasial, în condițiile în care iată, și eu, sunt negru. În plus, sunt mai negru ca Obama, că eu chiar sunt falit”, a spus Trump într-o postare pe twitter.

Adversarii președintelui Trump l-au atacat dur, atrăgându-i atenția că ceea ce a făcut el este un „blackface”, o imitație derogatorie a rasei africano-americane, care este o jignire pentru comunitatea de culoare din US. Pe de altă parte, partizanii lui Trump au spus că acesta arată, mai degrabă, ca un turist român reîntors din concediu, deci în cel mai rău caz face mișto de țărani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 iunie 2020 11:06

Alte articole

Vezi mai mult