Ca să nu mai râdă fostele neveste de el, Tăriceanu cere Parlamentului să voteze că el o are mare

Călin Popescu Tăriceanu a cerut convocarea celor două camere ale parlamentului în ședință comună pentru adoptarea unei declarații din care să reiasă că o are mare, mult peste media europeană. Anunțul vine în contextul în care mai multe din fostele sale neveste au cam râs de el că are un penis extrem de mic.

„Mi-am auzit tot felul de vorbe de la „hahaha, ce ciucurel hazliu” până la „ce-i aia”. Trebuie să înțelegem că trăim într-o democrație, că Parlamentul reprezintă voința exclusivă a poporului, o reprezentare a tuturor ideilor și forțelor politice din țară și acesta poate să decidă, într-adevăr, că nu doar că este mare, ci și extrem de noduroasă”, a declarat președintele Senatului.

Acesta a invocat și faptul că Parlamentul nu este doar o fabrică de legi ci și o instituție de prestigiu a României. „Nu poți spune constant despre președintele Senatului – cea mai importantă cameră legislativă – al doilea om în stat că o are mică fără ca această informație să nu se răsfrângă la adresa întregii țări și a sistemului democratic. Orice altă informație de acest gen va fi atacată, vă asigur, până la Înalta Curte Constituțională!”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
9 martie 2017 08:03

Alte articole

Vezi mai mult