Ca să nu ne mai plângem că furtuna n-a făcut ravagii, Gabi Firea va decora oraşul cu crengi şi bucăţi de tencuială

Mulți au râs de Gabi Firea pentru că a închis școlile și a panicat proștii care au băgat-o în seamă, dar acum cu siguranță le va dispărea zâmbetul. Ca să nu mai zică nimeni că furtuna de miercuri seara a fost fără efecte, țoapa de la Primărie a decis să decoreze orașul cu crengi, bucăți de tencuială și țigle sparte.

”Orașul va arătat ca după o furtună serioasă, iar celor care au râs de doamna Firea le va dispărea cu siguranță zâmbetul când vor vedea nota de plată pentru decorații”, a fost auzit spunând un apropiat al țoapei. ”Contractul a fost deja dat Teldrum-ului lui Dragnea, ca să fie iritarea celor care au râs cât mai mare.”

Și Gabi Firea n-are de gând să se oprească aici. ”Voi introduce pe ordinea de zi a consiliului general două proiecte la care țin foarte mult”, a anunțat țăranca de Bacău. ”Primul, achiziția de greble, cu care să strângem castanele din parcuri. Al doilea, programul «Un butoi pentru fiecare familie», prin care bucureștenii vor fi încurajați să umple butoiul cu lumină de la soare și s-o bage în casă, ca să facă economie de electricitate.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: Bucuresti decoratii Firea furtuna

Alte articole

Vezi mai mult