Ca să nu se mai înece alegătorii cu ei, micii electorali vor fi prevăzuţi cu o sfoară

În pragul alegerilor, zeci de persoane au căzut deja pradă temutului mititel de propagandă, iar autorităţile încep să ia măsuri! Potrivit unei ordonanţe a Guvernului, micii daţi de pomană la mitingurile electorale vor fi prevăzuţi cu o sfoară pentru a putea fi extraşi cu uşurinţă din orificiile în care rămân blocaţi (n.r. = cu precădere traheea).

“Foarte puţini români cunosc manevra Heimlich, şi chiar dacă ar cunoaşte-o, ar fi beţi morţi în momentul producerii asfixiei cu mici”, explică ministrul Sănătăţii, Patriciu Vântu. “Am decis să trecem la micul cu şnur pentru ca orice participant la serbarea câmpenească să-şi poată salva comeseanul în timp util. Ne-am inspirat, bineînţeles, de la un yo-yo tradiţional din Noua Guinee.”

“Incidente similare au avut loc la manifestările electorale ale veganilor, însă castraveţii – spre deosebire de mici – sunt dotaţi din fabricaţie cu o codiţă”, a declarat Deceneu Petrescu, specialist în agronomie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 aprilie 2016 16:04

Alte articole

Vezi mai mult