Ca să scăpăm mai repede, fiecare român va fi obligat prin lege să mănânce zilnic 2 kg de zăpadă

Până la sosirea primăverii, fiecare cetăţean va trebui să consume zilnic cel puţin 2 kilograme de zăpadă, spun reprezentanţii Guvernului. Potrivit premierului Ponta, “presupusul pericol de roşu în gât nu justifică neimplicarea populaţiei în eforturile de deszăpezire”, acesta recomandându-le celor înzăpeziţi să consume omătul ca atare sau uşor îndulcit, pentru a beneficia de calităţile lui nutritive.

“O raţie de 2 kg de zăpadă pe zi nu e foarte mult, dă senzaţia de saţietate, ajutând chiar şi la slăbit”, explică premierul. “Consumând un bulgăraş dimineaţa, unul la prânz şi unul seara, o familie de români poate da gata un nămete de doi metri în câteva zile. Dacă nu vă place zăpada simplă, există şi varietăţile cu arome, cum ar fi zăpada de pe şosele, care e sărată, sau cea de pe margine, afumată discret. Şi să nu uităm zăpada galbenă: a gustat-o domnul Şova şi a spus că e o adevărată delicatesă.”

“După ce românii vor învăţa să se înfrupte din zăpezile abundente, nu se vor mai supăra că scumpim alimentele. Vom putea tăia şi cheltuielile cu deszăpezirea, concentrându-ne în sfârşit asupra datoriei noastre: să sifonăm bani către propriile noastre afaceri dubioase”, a adaugat un înalt oficial.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
31 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult