Ca să scape de gura occidentalilor și americanilor, Putin a trecut Crimeea pe numele copiilor

Iritat de sancțiunile cu care UE și SUA amenință Rusia, Vladimir Putin a decis să renunțe definitiv la Crimeea. El s-a prezentat azi la notar, unde a trecut regiunea recent anexată pe numele fiicelor sale. ”Gata! În calitate de președinte al Rusiei, de azi înainte nu mai am nici o legătură cu Crimeea”, a anunțat Putin, în cadrul unei conferințe de presă.

Apropiații președintelui rus spun că acesta intenționează să facă la fel și cu alte teritorii pe care urmează să le anexeze în perioada următoare. Totodată, trecând regiunile anexate pe numele fiicelor sale, Putin se asigură că nu va ajunge niciodată să renunțe la jumătate din ele, în caz de divorț.

După o discuție de mai bine de 2 ore la telefon, Angela Merkel și Barack Obama au decis să sancționeze notarul. Mai exact, cetățenii UE și SUA sunt rugați ca, în caz că ajung la Moscova, să nu apeleze niciodată la serviciile notarului lui Putin. ”Asta o să-l învețe minte!”, a spus, pe un ton amenințător, președintele american.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 aprilie 2014 08:04

Alte articole

Vezi mai mult