Ca să se poată documenta temeinic, parlamentarii vor fi închişi 5 ani în mina de la Roşia Montană

Tot mai mulţi români sunt de părere că trimişii lor în Parlamentul României trebuie să se documenteze foarte serios înainte de a lua o decizie în privinţa destinului exploatării de la Roşia Montană. „Este evident că trebuie să petreacă o perioadă de timp în acea zonă, să ştie exact care este situaţia. În mină ar fi cel mai potrivit loc, că acolo nu plouă”, a declarat Decebal Popescu, un român îngrijorat de situaţia de la Roşia Montană.

Specialiştii în geologie dar şi minerii care au lucrat acolo spun că galeriile pot găzdui, fără probleme, toţi parlamentarii români, peste 500 dar şi câteva sute de membri ai guvernului, de la miniştri, la secretari de stat sau simpli şpăgari.

„Vom face o găurică, undeva la ieşire, să intre aerul şi să trimitem provizii jos, senvişuri, apă minerală şi ceva băuturică. Gaura va fi suficient de mare să încapă un microfon de la Realitatea şi un reporter mai slăbuţ, pentru parlamentarii care vor să-şi facă nevoile fiziologice, adică vorbitul la televizor”, a explicat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult