Căciula lui Gerula din filmul Columna a intrat în Parlament pe listele AUR

Tot felul de personaje pitoreşti au reuşit să intre în Parlament pe listele excentricei formaţiuni politice AUR! Judeţul Mehedinţi nu e o excepţie. Potrivit rezultatelor finale publicate de BEC, un loc în Camera Deputaţilor a fost adjudecat de căciula lui Gerula din filmul Columna, locul 2 pe lista AUR după reptilianul N’Glorh.

„Aşa, şi ce dacă e o căciulă? Măcar nu poartă mască, ca slugile lui Bill Gates”, a urlat o voce stridentă din mulţime.

Printre ghinioniştii care nu au prins locuri în Parlament pe lista AUR se numără elefantul Cici, fostul ofiţer de Securitate din cunoscuta melodie pentru copii. „A fost un an greu. După pierderea cipicilor, e a doua lovitură pe care o încasez în plină figură. Mă gândesc serios să mă retrag în savană”, a declarat acesta.

Un alt proaspăt parlamentar AUR cu un trecut înceţoşat e clovnul Bongo de la Circul Ambulant Piteşti, ales să reprezinte în Senat judeţul Argeş. În urmă cu mai mulţi ani, acesta a fost acuzat de satanism şi profanare de morminte după ce a participat la un ritual clandestin de invocare a lui Baphomet într-un cimitir din judeţ. „Cred că îşi regretă sincer trecutul, mai ales că în ultima vreme striga mereu ‘Jos cu sataniştii care ne conduc’ în timpul jongleriilor sale”, a declarat colega sa de partid, peria cu care se râcâia pe spate Nicolae Ceauşescu când făcea duş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 decembrie 2020 12:51
Citește mai mult despre: alegeri aur caciula Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult