Căldură mare! Sute de mii de români se gândesc să protesteze, poate pun tunurile cu apă pe ei

Canicula stârneşte spiritul civic al românilor mai ceva ca jafurile necontenite ale baronilor PSD! În această dimineaţă, sute de mii de bucureşteni s-au trezit cu un chef nebun să protesteze în Piaţa Victoriei, poate-poate se îndură autorităţile şi pun pe ei tunurile cu apă.

Şi în celelalte oraşe, populaţia e în fierbere. „Dacă aş şti sigur că ne dispersează cu tunul cu apă, aş fi primul în faţa Primăriei, să cer demisii şi scăderi de taxe şi anticorupţie şi alegeri în două tururi şi dumnezeu mai ştie ce”, spune Costică Georgian, inginer din Tecuci. „Dar dacă e ţeapă şi ne dau cu gaze lacrimogene? Mai bine stau acasă şi mă ud cu furtunul.”

Nostalgici după răcoarea de astă iarnă, şi câţiva pensionari iau în calcul o excursie în slip până la Cotroceni, unde să răcnească împotriva lui Soroş, aşteptând intervenţia autospecialelor cu apă sau măcar a Floricicăi cu stropitoarea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
1 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: canicula protest tunuri cu apă

Alte articole

Vezi mai mult