Căldura tâmpește! Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, Tăriceanu ar ieși președinte cu 88%

Un sondaj realizat de INSOMAR la comanda Agenției Naționale de Meteorologie și Hidrologie a scos la iveală consecințele grave ale încălzirii globale. Conform rezultatelor sondajului, dacă duminică ar fi alegeri, Călin Popescu Tăriceanu ar câștiga alegerile din primul tur, cu 88% din voturi.

„Știți ceva, eu m-am gândit, serios, m-am gândit mult la treaba asta și cred că domnul Tăriceanu ar fi bun de președinte. El nu e un tip încăpățânat sau obtuz, nu trage cu dinții de funcție, a renunțat la liberalism, a renunțat la cinci neveste, e clar că nu ține cu dinții de nimic. Și în plus, uitați câte a făcut pentru țară”, a explicat un român extrem de lucid care sunt opțiunile sale electorale.

Pe locul doi în preferințele electoratului afectat de caniculă se află Maria Grapini, urmată la mică distanță de un rinocer colorat care scoate curcubee prin corn și bomboane Skittles pe fund. „Dacă stai să te gândești bine, Rareș Bogdan nu e doar patriot, e și uluitor de deștept”, a declarat o băbuța care a stat în soare de la 6 dimineața.

Scris de Ef
27 iunie 2019 13:06
Citește mai mult despre: tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult