Caligula de România! După secretară și politicieni, Gabi Oprea i-a dat doctoratul și unui cal

Gabi Oprea, cel mai evoluat exemplar de plagiator de până acum, a dezvoltat o adevărată obsesie: vrea să lea dea doctorate tuturor celor pe care îi cunoaște. Și pentru că politicienii fără doctorat sunt din ce în ce mai puțini, iar pe secretară, instalator sau administratorul blocului în care locuiește i-a făcut deja doctori, Gabi Oprea a fost nevoit să se reorienteze. Așa s-a ajuns ca cel mai recent doctorat dat de Gabi Oprea să-i revină unui cal.

”Ce, doar nu vreți să spuneți că secretara mea sau Neculai Onțanu sunt mai inteligenți decât acest superb exemplar cabalin?”, a răbufnit Oprea înspre ziariști când a fost întrebat dacă respectivul cal chiar merită să primească doctoratul. ”Plus, pentru cultura voastră generală, acest cal tocmai a fost înaintat în grad, acum e colonel, deci vă rog să-l tratați cu respect.”

Cât despre acuzele că secretara sau calul ar fi primit doctoratul doar pentru că-l cunosc pe el, Gabi Oprea a fost extrem de vehement și a negat totul. ”Nu am călărit nici calul, nici secretara, dacă asta vreți să insinuați. Ambii au promit doctoratul strict pentru competențele lor academice”, a insistat Gabi Oprea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 septembrie 2015 13:00
Citește mai mult despre: doctorat Gabi Oprea plagiat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult