Cam atât de inteligentă e! Viorica Dăncilă s-a lovit la cap când depunea jurământul sub biroul lui Dragnea

România are șanse mari să devină țara cu cel mai prost șef de guvern dacă Viorica Dăncilă va ajunge premier. Profesoara din Videle propusă de pesediști pentru Palatul Victoria a dat deja prima dovadă de prostie în urmă cu puțin timp, când s-a lovit la cap în timp ce depunea jurământul sub biroul lui Dragnea.

”Nu doar că e din Videle, acest El Dorado al prostiei, de unde e și cealaltă proastă promovată intens de Dragnea, Carmen Dan, dar Viorica Dăncilă nu e în stare nici măcar să-și facă treaba sub un birou fără să se aleagă cu cucuie în tot capul”, spune reputatul politolog Decebal Popescu. ”Eu înțeleg că funcția i-a luat mințile, dar ăsta nu e totuși un motiv să te lovești la cap în halul ăsta.”

Dealtfel, biroul lui Dragnea a făcut și alte victime de-a lungul vremii, Viorica Dăncilă fiind doar ultima dintre ele. De la Gabi Firea la Codrin Ștefănescu, mulți pesediști au avut peripeții când au depus jurământul sub biroul lui Dragnea. Cel mai inedit moment rămâne însă cel al depunerii jurământului de către Olguța Vasilescu, căreia i-a rămas blocat curul imens sub birou, de a trebuit chemată descarcerarea ca să fie scoasă de acolo.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 ianuarie 2018 16:59
Citește mai mult despre: Dancila Dragnea premier PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult