Veşti proaste pentru organizatorii şi susţinătorii campaniei "Fără penali"! În urmă cu câteva ore, o comisie special înfiinţată a Parlamentului a emis un verdict zdrobitor: niciuna din cele peste 900.000 de semnături strânse nu e validă, fiindcă pagina 1744 are un colţ îndoit.

farapenali.jpg

"Potrivit legii, semnăturile trebuie colectate pe foi A4 şi DOAR pe foi A4. O foaie A4 cu un colţ îndoit nu mai e perfect dreptunghiulară, deci nu mai poate fi numită foaie A4. Dacă tolerăm asemenea 'stângăcii', nu facem decât să instaurăm haosul în ţară", a precizat un deputat PSD, membru al comisiei care a găsit proverbialul nod în papură.

Câteva zeci de lăzi cu semnături au fost distruse preventiv, pentru ca îndoitura colţului să nu se răspândească şi la alte documente, au transmis reprezentanţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei, chemaţi să intervină urgent.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 20.08.2018 10:33 Politic

National Cinematografic