Nu s-ar fi zis că elveţienii sunt atât de patrioţi! Recent, o televiziune locală din Zürich a dat lovitura cu o campanie menită să reînvie solidaritatea şi spiritul comunităţii printre localnici, inspirat intitulată “Mândru că nu sunt român”.

elvetieni_mandri.jpg
“De-a lungul campaniei ‘Mândru că nu sunt român’, pe care am desfăşurat-o cu succes în ultimele trei luni, am difuzat numeroase spoturi cu minunile Elveţiei: cetăţeni mândri conducând pe un asfalt complet neted, politicieni cinstiţi semnând contracte pentru autostrăzi care traversează Alpii, oameni bucuroşi că a crescut francul, cabane îngrijite cu muşcate la fiecare geam şi caşcaval care nu are acelaşi gust indiferent dacă se cheamă Dalia sau Rucăr”, a declarat Hans Hodensack, directorul televiziunii zürichiene.

"Am organizat şi conferinţe pe tema 'Ce mă face mândru să nu fiu român', la care au fost invitate nu numai somităţile Elveţiei, ci şi vorbitori din Anglia, Germania sau Olanda. Spre ruşinea românilor, au venit chiar şi câteva figuri marcante din ţări înapoiate precum Franţa."

“De când ‘Mândru că nu sunt român’ a devenit un slogan atât de cunoscut, numărul elveţienilor care spun că îşi iubesc ţara a crescut fulminant!”, a adăugat acesta la încheierea primului Festival “Mândru că nu sunt Român”, organizat în paralel în mai multe oraşe elveţiene.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 26.02.2015 18:18 Politic

National Cinematografic