Canada ridică vizele la fix! Dacă în decembrie iese PSD-ul, vor emigra acolo 10 milioane de români

Inconștiență inexplicabilă din partea Canadei! Ridicarea din 2017 a vizelor pentru români se poate tranforma într-o mare problemă pentru Canada. Specialiștii estimează că, dacă în decembrie PSD și ALDE obțin majoritate în parlament și își asigură astfel guvernarea pentru următorii 4 ani, canadienii se vor trezi cu aproximativ 10 milioane de români pe cap.

”Să accepți o guvernare PSD, cu un Ponta, Dragnea sau Tăriceanu pe post de premier e practic o invitație pentru orice român cu discernământ să emigreze în Canada”, spune reputatul Decebal Popescu. ”Iar faptul că în 2017 nu vor mai exista vize pentru Canada îi va păstra în țară doar pe asistații social și pe pensionari, probabil. Măcar nu vor mai fi bani de furat, că nu va mai avea cine să plătească taxe și impozite la stat.”

Probabil singurele județe de unde nu vor exista emigranți spre Canada vor fi Teleorman și Buzău. Teleormănenii, pentru că sunt prea proști ca să facă asta și oricum n-ar ieși niciodată din cuvântul lui Dragnea, iar buzoienii vor rămâne doar pentru a putea nega în continuare că ei sunt moldoveni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg www.timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 octombrie 2016 13:37
Citește mai mult despre: alegeri Canada PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult