Mereu a fost așa lent? Se pare că da. Au apărut informații noi despre tinerețea președintelui Klaus Iohannis. Acesta mergea la colindat, ca toți copiii, dar nu apuca să colinde decât un vecin, pentru că îi lua mult să cânte colindele.

iohannis_colinda_copil.jpg ”În iarna anului 1960 a venit micuțul Klaus pe la mine, cu Steaua”, povestește Hans Schweighofer, fost vecin al familiei Iohannis. ”I-am deschis și a început să cânte. După o oră l-am invitat să intre, să termine de cântat, că mi se răcise toată casa, că stăteam cu ușa deschisă și era frig. După 3 ore i-am dat un covrig și 3 lei și i-am spus să se ducă acasă. N-a vrut, a spus că el e adeptul colindului bine făcut și a mai stat o oră să termine și strofa a treia. Doar atunci a plecat.”

Întrebat de vecinii disperați dacă știe și alte colinde mai scurte, Klaus a răspuns ”pas cu pas” și a continuat netulburat să cânte Steaua sus răsare. După acest precedent, vecinii lui Klaus au început să plece în Germania, de teamă că vine micuțul Iohannis să-i dispere cu încetineala cu care face totul, inclusiv să colinde. În cele din urmă, chiar și părinții lui Iohannis au plecat în Germania, în timp ce Klaus le cânta ”Moș Crăciun cu plete dalbe”. Aceștia au lăsat un bilet: ”Nu mai suportăm, cântă de 3 zile. Adio!”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 27.12.2016 18:40 Politic

National Cinematografic