Petre Daea are o problemă cu cormoranii, asta e absolut clar. Dar nu pentru că fiica lui are o fermă piscicolă care suferă de pe urma cormoranilor, cum susține o parte a presei, ci dintr-un cu totul alt motiv: când era mic, Petre Daea a rămas fără creier după ce un cormoran i l-a ciugulit pe tot.

petre_daea_cormoran_obsesie.jpg ”Probabil o să vă surprindă, dar Petre Daea nu s-a născut fără creier”, a lansat bomba un apropiat al ministrului. ”Putea să ajungă un om normal dacă un nenorocit de cormoran nu i-ar fi mâncat tot creierul. Măcar dacă-i mai lăsa și lui o bucată, acolo, cât o nucă sau măcar cât creierul Vioricăi, și tot era ceva. Dar nu, cormoranul l-a lăsat pe Petre Daea fără urmă de creier.”

Pe de altă parte, cormoranul i-a făcut și un mare bine lui Petre Daea, recunoaște apropiatul ministrului. ”Ce-i drept, nu cred că-l acceptau în PSD dacă avea creierul intact”, spune acesta. ”Și nici ministru al Agriculturii nu-l făcea Dragnea dacă avea tot ce-i trebuie în cap. Că doar de aia l-a ales Dragnea, pentru că n-are nimic în cap. A bătut în el și când a auzit că sună a gol, a zis «Gata, pe ăsta îl fac ministru!»”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 12.02.2019 21:32 Politic

National Cinematografic