Petre Daea are o problemă cu cormoranii, asta e absolut clar. Dar nu pentru că fiica lui are o fermă piscicolă care suferă de pe urma cormoranilor, cum susține o parte a presei, ci dintr-un cu totul alt motiv: când era mic, Petre Daea a rămas fără creier după ce un cormoran i l-a ciugulit pe tot.

petre_daea_cormoran_obsesie.jpg ”Probabil o să vă surprindă, dar Petre Daea nu s-a născut fără creier”, a lansat bomba un apropiat al ministrului. ”Putea să ajungă un om normal dacă un nenorocit de cormoran nu i-ar fi mâncat tot creierul. Măcar dacă-i mai lăsa și lui o bucată, acolo, cât o nucă sau măcar cât creierul Vioricăi, și tot era ceva. Dar nu, cormoranul l-a lăsat pe Petre Daea fără urmă de creier.”

Pe de altă parte, cormoranul i-a făcut și un mare bine lui Petre Daea, recunoaște apropiatul ministrului. ”Ce-i drept, nu cred că-l acceptau în PSD dacă avea creierul intact”, spune acesta. ”Și nici ministru al Agriculturii nu-l făcea Dragnea dacă avea tot ce-i trebuie în cap. Că doar de aia l-a ales Dragnea, pentru că n-are nimic în cap. A bătut în el și când a auzit că sună a gol, a zis «Gata, pe ăsta îl fac ministru!»”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 12.02.2019 19:32 Politic

National Cinematografic