Când era mic, un cormoran i-a ciugulit lui Petre Daea tot creierul. De aici obsesia lui

Petre Daea are o problemă cu cormoranii, asta e absolut clar. Dar nu pentru că fiica lui are o fermă piscicolă care suferă de pe urma cormoranilor, cum susține o parte a presei, ci dintr-un cu totul alt motiv: când era mic, Petre Daea a rămas fără creier după ce un cormoran i l-a ciugulit pe tot.

”Probabil o să vă surprindă, dar Petre Daea nu s-a născut fără creier”, a lansat bomba un apropiat al ministrului. ”Putea să ajungă un om normal dacă un nenorocit de cormoran nu i-ar fi mâncat tot creierul. Măcar dacă-i mai lăsa și lui o bucată, acolo, cât o nucă sau măcar cât creierul Vioricăi, și tot era ceva. Dar nu, cormoranul l-a lăsat pe Petre Daea fără urmă de creier.”

Pe de altă parte, cormoranul i-a făcut și un mare bine lui Petre Daea, recunoaște apropiatul ministrului. ”Ce-i drept, nu cred că-l acceptau în PSD dacă avea creierul intact”, spune acesta. ”Și nici ministru al Agriculturii nu-l făcea Dragnea dacă avea tot ce-i trebuie în cap. Că doar de aia l-a ales Dragnea, pentru că n-are nimic în cap. A bătut în el și când a auzit că sună a gol, a zis «Gata, pe ăsta îl fac ministru!»”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
12 februarie 2019 19:32
Citește mai mult despre: cormoran Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult