Când iese la agăţat Dan Şova spune că are o ditai autostradă, de 25 de centimetri

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, nu atrage atenţia colegelor din politică doar prin chipul frumos şi stabilitatea financiară. Fetele care i-au căzut în mreje spun că ministrul se laudă cu o autostradă demnă de un stat african, de aproape 25 de centimetri.

Seara, după ce termină treburile la minister, Dan Şova preferă să se relaxeze în cluburi sau restaurante de lux unde face senzaţie cu poveştile sale. „Dacă e să-l cred, nu ştiu, mi-a spus o prietenă, când vine cu marile proiecte peste tine abia de mai poţi să respiri. După 10 minute simţi nevoia să opreşti pe banda de siguranţă, să-ţi mai tragi sufletul”, a povestit o tânără politiciană ce a preferat să-şi păstreze anonimatul.

Alte femei din politică spun că Şova, ca orice român de teapa lui, doar se laudă. „O fi având el autostradă, dar cine i-a văzut-o, cine i-a măsurat-o? M-aş mira să aibă o autostradă mai groasă decât contractul ăla cu Bechtel pe care spune că l-a pierdut. Dacă vreţi să vedeţi om cu autostrada mare, întrebaţi de Berceanu. Ăla era urât cu spume dar când asfalta, simţeai fată”, a declarat o politiciană cu experienţă într-ale Guvernării.

23 august 2013 13:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult