Candidat la primărie, amendat de BEC pentru că n-a oferit mită electorală

Campania electorală în Capitală a debutat cu un scandal de proporţii. Un candidat independent la o primăria Bucureştiului a fost amendat de Biroul Electoral Central după ce a fost surprins la o întâlnire cu alegătorii fără sacoşe cu ulei, făină şi mălai.

“Am primit mai multe sesizări de la cetăţenii prezenţi la manifestaţie, revoltaţi de atitudinea candidatului Nicuşor Dan. Se pare că acesta s-a prezentat în faţa electoratului doar cu un program politic”, a spus preşedintele BEC. Candidatul a şocat publicul neatacându-şi nici un adversar, menţionând doar în treacăt că-i respectă ca oameni politici.

“N-am păţit aşa ceva în viaţa mea, a fost o totală lipsă de respect faţă de alegători”, a spus o pensionară care s-a repezit cu o sacoşă goală asupra candidatului. “Omul ăsta a batjocorit întregul sistem democratic pe baza căruia s-a construit această ţară. Ar trebui arestat”, a completat un om prezent la miting. BEC a luat decizia amendării cu 10.000 de lei a candidatului şi l-a avertizat că, dacă incidentele de acest gen devin un obicei, va fi condamnat la închisoare şi interzicerea unor drepturi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 mai 2012 04:05

Alte articole

Vezi mai mult