Veşti proaste pentru Alexandru Cumpănaşu! Autoritatea Electorală Permanentă a invalidat definitiv candidatura acestuia la preşedinţie. De vină ar fi însuşi candidatul, care din exces de zel şi-a trecut în CV că a fost deja de două ori preşedintele României.

Conform Constituţiei, fostul preşedinte Cumpănaşu nu mai are dreptul la al treilea mandat, astfel încât acesta va trebui să se retragă din cursă.

cumpanasu_cv.jpg
"E adevărat, datele din CV-ul domnului Cumpănaşu sunt cel puţin suspecte. Primul mandat de preşedinte al României l-ar fi deţinut prin 2003 şi l-ar fi terminat în 3 zile, dar nu la Cotroceni, ci la o spălătorie auto din Caracal. Pe durata celui de-al doilea mandat, Cumpănaşu apare ca 'preşedinte al Mormâniei', cel mai probabil un tărâm fictiv. Dar hei, Constituţia e constituţie", spune Decebal Popescu, expertul care a analizat CV-ul lui Cumpănaşu.

În plus, Cumpănaşu ar fi precizat în CV că are 62 de cetăţenii, cu tot cu cele de onoare. În prezent, legea din România nu le permite permite persoanelor cu şaizecişidublă cetăţenie să candideze la funcţia supremă în stat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 26.09.2019 18:56 Politic

National Cinematografic