Candidatura lui Cumpănaşu, respinsă! Potrivit CV-ului, a fost deja de două ori preşedinte

Veşti proaste pentru Alexandru Cumpănaşu! Autoritatea Electorală Permanentă a invalidat definitiv candidatura acestuia la preşedinţie. De vină ar fi însuşi candidatul, care din exces de zel şi-a trecut în CV că a fost deja de două ori preşedintele României.

Conform Constituţiei, fostul preşedinte Cumpănaşu nu mai are dreptul la al treilea mandat, astfel încât acesta va trebui să se retragă din cursă.

„E adevărat, datele din CV-ul domnului Cumpănaşu sunt cel puţin suspecte. Primul mandat de preşedinte al României l-ar fi deţinut prin 2003 şi l-ar fi terminat în 3 zile, dar nu la Cotroceni, ci la o spălătorie auto din Caracal. Pe durata celui de-al doilea mandat, Cumpănaşu apare ca ‘preşedinte al Mormâniei’, cel mai probabil un tărâm fictiv. Dar hei, Constituţia e constituţie”, spune Decebal Popescu, expertul care a analizat CV-ul lui Cumpănaşu.

În plus, Cumpănaşu ar fi precizat în CV că are 62 de cetăţenii, cu tot cu cele de onoare. În prezent, legea din România nu le permite permite persoanelor cu şaizecişidublă cetăţenie să candideze la funcţia supremă în stat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
26 septembrie 2019 16:56
Citește mai mult despre: cumpanasu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult