Candidează Băsescu? Lângă Primăria Capitalei se construiesc 3 cârciumi noi

Fostul președinte nu a confirmat dar nici nu a infirmat zvonurile că ar putea candida la Primăria Generală a Capitalei dar se pare că există oameni de afaceri care au informații „din interior” mult mai sigure. Cum altfel s-ar putea explica faptul că în jurul sediului primăriei au început deja lucrările de amenajare a nu mai puțin de 3 cârciumi noi?

Autorizațiile de construcție arată că este vorba de un birt popular, din cele în care se găsește 50 de rom la 2 lei, o berărie cu terasă și concerte de muzică lăutărească marțea și vinerea, precum și un local mai cu pretenții, care sa brand-uit deja ca Chivas’s Pallace. „Repet, nu se pune acum problema unei candidaturi în acest moment. Totuși, ca simplu cetățean al Bucureștiului, mă voi duce să văd care este stadiul construcțiilor pentru că îmi pasă de aspectul capitalei țării pe care am condus-o atâta timp”, a declarat Traian Băsescu. 

Apropiații fostului președinte spun că, de fapt, președintele nu ar avea nevoie de birturi noi în zonă, întrucât el are, încă de pe vremea când era primar, o cheie specială cu care poate să intre în cramele secrete ale legendarului Pache Protopopescu, fost edil al orașului înainte de primul război mondial. „E acolo băutură cât pentru o armată”, a spus un somelier care a vizitat aceste crame înainte să fure Băsescu cheia în 2003. 

19 aprilie 2016 18:22
Citește mai mult despre: Basescu birt primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult