Caniculă! Angajaţii Antena3 au primit îngheţată, în cadrul programului „Lingem la Birou”

Codul portocaliu de caniculă i-a determinat pe liderii Antena3 să demareze programul „Lingem la Birou”, în cadrul căruia toţi angajaţii au primit îngheţată.

„Este un gest care demonstrează inteligenţa nesfârşită a conducerii acestui trust de televiziune, precum şi a domnului Dan Voiculescu. În principiu nu avem voie să spunem asta, dar ştim cu toţii în străfundurile inimilor noastre că ideea îi aparţine. Vom linge azi, vom linge mâine, vom linge cum ştim noi mai bine”, a declarat Mihai Gâdea, unul din cei mai entuziaşti susţinători ai programului.

Angajaţii Antenei 3 laudă iniţiativa liderilor televiziunii, pe care o consideră „ceva minunat şi pur, se vede că Mihai e ca un frate de surori, îşi imaginează exact ce se poate face cu limba”, susţine Oana Stancu.

„E foarte plăcut. Stau la birou, mai scriu o ştire, mai ling puţin, nici nu mai simt canicula şi parcă timpul trece mai uşor atunci când lingi”, comentează unul din redactorii de ştiri ai Antenei3, care felicită conducerea pentru idee.

Scris de Ionut
7 august 2013 10:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult