Capcană pentru corupți! Politicienii invitați la bilanțul DNA au fost arestați de Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi i-a ademenit azi pe politicieni la Cercul Militar Național, sub pretextul că va prezenta bilanțul DNA pe anul 2014. Numai că totul s-a dovedit o ingenioasă capcană pregătită de procurorul-șef al DNA pentru a prinde dintr-un foc câteva zeci de corupți.

La finalul bilanțului-momeală, Laura Codruța Kovesi a spus, pe un ton amenințător, ”Cei fără de păcat penal să părăsească sala, iar restul să rămână!” În acel moment în sala s-a așternut o liniște mormântală, nimeni neîndrăznind să se ridice de pe scaun. ”Glumesc, desigur”, a detensionat atmosfera Kovesi, ”10% dintre voi pot pleca azi acasă, că nu avem destule dube. Vă luăm abia mâine.”

Norocoșii care au scăpat azi din sală au fost, se pare, stabiliți prin tragere la sorți. Unii dintre ei povestesc, încă înspăimântați de ce au văzut, că Laura Codruța Kovesi i-a încătușat personal pe politicieni, nu înainte de a-i trânti cu brutalitate la pământ. Nici măcar faptul că unii dintre corupți au început să plângă n-a înduioșat-o pe Kovesi, ci dimpotrivă: cei care plângeau au primit din partea Codruței genunchi în stomac.

Scris de Calin
24 februarie 2015 15:02

Alte articole

Vezi mai mult