Ferocitatea cu care PNL anunță noi și noi candidați pentru primăria Capitalei a băgat spaima în bucureșteni. De frică să nu se trezească în situația penibilă de a deveni candidat PNL la primăria generală, locuitorii Capitalei refuză efectiv să mai iasă din case.

bucuresti_pustiu.jpg ”Nimeni nu e în siguranță, n-ați văzut ce candidați au pus până acum?”, spune un bucureștean baricadat în spatele ușii apartamentului său. ”Candidații lor de până acum au bifat cam toate categoriile umane - pămpălău, șpăgar, bețiv, anost, legionar, creaționist, habotnic. În afara de onest și competent, n-au ratat nimic!”

Și bucureștenii simpli au toate motivele să se teamă, dacă e să ne gândim că al treilea candidat PNL, Marian Munteanu, nici măcar nu era membru de partid când a fost nominalizat. ”O să ajung penibilul penibililor dacă mă pun ăștia de la PNL candidatul lor”, gândesc mai toți bucureștenii de rând.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 21.04.2016 09:53 Politic

National Cinematografic