Caracalenii exultă după ultimele declarații ale Olguței: ”E uluitor de proastă, dar nu e de-a noastră!”

Caracalul e în sărbătoare după ultimele declarații ale Olguței Vasilescu. Până și ei au realizat că doar cineva uluitor de prost poate declara că multinaționalele sunt de vină pentru sărăcia județelor din sudul țării, gen Teleorman sau Giurgiu, nicidecum pesediștii care le conduc dintotdeauna.

”Să acuzi multinaționalele că preferă vestul țării, pentru că sunt mai aproape de autostrăzi, denotă o prostie mult mai mare decât cea a caracalenilor”, a spus, vădit încântat, primarul urbei. ”Ca să-l parafrazez pe marele filosof contemporan Gică H., e firesc ca multinaționale să se ducă unde le e bine, nu unde le e rău. Deci să acuzi așa ceva înseamnă că ne-ai depășit la prostie, Olguțo! Mulțumim că ne-ai detronat.”

Urmare a surclasării la prostie de către Olguța, caracalenii și-au acceptat sportiv înfrângerea și au trimis deja spre Craiova, orașul de baștină al pesedistei, sceptrul prostiei. ”Prin vocea Olguței, Craiova a arătat că și-a dorit mai mult decât noi să câștige la prostie, așa că merită din plin acest sceptru. Mai ales că tot la Craiova se va organiza și mitingul de susținere al hoților din PSD. Proștilor!”, le-a transmis primarul caracalean cetățenilor din Craiova.

Scris de Calin
29 noiembrie 2017 11:36
Citește mai mult despre: caracal Craiova Olguta prostie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult