Aşa-zisul stat asistenţial îi ajută doar pe cei din bazinul electoral al Puterii, ignorându-i complet pe românii care chiar au nevoie de o plasă de salvare! Decebal Popescu, un tânăr de 26 de ani din cartierul Berceni, se plânge că a fost la peste 20 de nunţi anul acesta, iar autorităţile nu l-au sprijinit în niciun fel.

ghinionist_cort_nunta.jpg
"Ştiţi ce înseamnă 20 de nunţi? Costum, cămaşă, pantofi, flori, dar, plus pastile pentru ficat", oftează Decebal. "A trebuit să-mi vând apartamentul şi să mă mut într-o garsonieră confort 2. Mănânc numai cartofi de trei luni de zile. Iubita m-a părăsit fiindcă nu mai suporta să audă 'Dansul pinguinului'."

Nunţile nu se mai termină, iar statul nu face nimic să-l ajute pe bucureşteanul năpăstuit. "Nu vreau bani, nu vreau pantofi noi, tot ce-mi trebuie e un amărât de certificat că sunt bolnav şi nu pot să vin la nuntă", spune acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 04.09.2018 10:58 Politic

National Cinematografic