Care scandal Hexi? Iohannis e interesat de vacanțe! A angajat un consilier pentru relaţia cu Booking

Deranjat de amploarea pe care o ia scandalul Hexi Pharma, Klaus Iohannis a reacționat excat așa cum toți românii se așteptau: a decis să plece într-o nouă vacanță. Și pentru că vacanțele pe care le ia sunt tot mai dese, președintele a considerat că e nevoie de un nou consilier la Cotroceni, care să fie responsabil exclusiv de relația cu Booking.

”M-am săturat să urmăresc cu atenție ofertele de cazare de pe Booking”, s-a plâns președintele. ”E timpul ca un consilier să facă asta pentru mine. Sunt totuși președinte de țară și eu ar trebui să mă concentrez pe relaxare, nu să urmăresc care hoteluri au ofertele mai bune.”

Proaspătul consilier pentru relația cu Booking și-a făcut deja treaba, Klaus Iohannis urmând să plece în vacanță chiar în această seară. ”Români, vă puteți lua țara înapoi! Am decis să o las pe mâna voastră o perioadă mai lungă, cât voi fi plecat în vacanță”, a anunțat Iohannis pe contul oficial de Facebook.

”Vacanța domnului președinte va dura cel puțin o lună”, a precizat consilierul pentru relația cu Booking. ”Va fi mai lungă decât de obicei pentru că domnul Iohannis a primit o sponsorizare generoasă de la o anumită firmă producătoare de dezinfectanți pentru spitale. Am fost însă rugat să nu-i dezvălui numele, ca să nu se interpreteze.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: Hexi Pharma iohannis vacanta

Alte articole

Vezi mai mult