Care spirit civic? Niciun bucureștean n-a protestat împotriva închiderii Califului din Centrul Vechi

Lipsa de reacție a bucureștenilor în probleme importante pentru urbe reiese cel mai clar din modul în care este tratată o problemă rușinoasă a capitalei noastre, închiderea Calif-ului din Centrul Vechi. Deși a trecut deja ceva timp de la tragicul eveniment, nimeni n-a protestat împotriva închiderii Califului.

”Înțeleg că s-a ieșit în stradă pentru demiterea guvernului lui Ponta, dar de ce nu s-a protestat apoi împotriva închiderii Califului e inexplicabil”, s-a revoltat un reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Nu mă deranjează că am scăpat de Ponta dar, să fim serioși, demisia lui Ponta nu îți ține de foame la 2-3 noaptea, când vrei să mănânci și tu ceva înainte de a pleca din Centrul Vechi.”

Decebal Popescu îl arată cu degetul și pe președintele Iohannis, pe care-l acuză că face consultări pe tot felul de subiecte puerile, dar ignoră complet drama din Centrul Vechi. ”Hipsterii ăia care au fost la Cotroceni nu reprezintă strada, sunt niște impostori. Cum mă, cum să nu zici nimic de închiderea Calif-ului?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 decembrie 2015 13:36
Citește mai mult despre: Calif Centrul Vechi protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult