Secretara din Videle nu mai este doar ministru de Interne, acum este și șefă a Academiei Române. Asta după ce sluga lui Dragnea a reușit performanța să comită o greșeală gramaticală în premieră mondială, absolut unică în limba română. Imediat, Dragnea  a dat ordin să fie pusă șefă la Academie, pentru că a arătat un nivel de pesedism cum puțini îl au.

carmen_dan_sluga_dragnea.jpg Membrii Academiei nici măcar nu au apucat să realizeze ce se întâmplă, fiind încă uluiți de cât de proastă este Carmen Dan. ”A reușit ceva ce credeam că e imposibil, să facă un dezacord în interiorul unui cuvânt”, spune reputatul academician Decebal Popescu. ”Mitul că e nevoie de cel puțin două cuvinte ca să faci un dezacord a fost efectiv spulberat de Carmen Dan. Un Everest al prostiei, indiscutabil!”

Evident, mai multe voci din PSD și-au exprimat dezacordul față de numirea lui Carmen Dan în fruntea Acdemiei Române. ”Eu refuz să cred că a fost numită acolo decât pentru că face dezacoarde, pentru că e mulți pesediști care facem și noi dezacoarde multe. Sigur a contat mai mult ce i-a făcut lui Dragnea pe sub birou de atâtea ori”, acuză un coleg de partid al lui Carmen Dan.

Scris de Calin | Friday, 12.01.2018 15:33 Politic

National Cinematografic