Dezamăgire cruntă pentru una din slugile lui Dragnea, Carmen Dan. Dotată cu o inteligență precară, fosta secretară din Videle a făcut o criză de nervi când s-a uitat în priză și n-a găsit nimic acolo. Carmen Dan a fost atât de furioasă încât a început s-și pună serios problema dacă Moș Crăciun există sau nu.

carmen_dan_priza_craciun.jpg A sunat-o imediat pe Viorica Dăncilă, consăteana sa din Videle, s-o întrebe dacă ea a găsit vreun cadou în priză, dar răspunsul nu a ajutat-o prea mult. ”Am verificat cu furculița dacă este ceva în priză și am simțit o furnicătură puternică, deci sigur era ceva acolo”, i-a spus Viorica la telefon. ”Dar n-am apucat să văd ce, că am leșinat și acum sunt în spital. Dar imediat ce mă întorc acasă, pun mâna pe furculiță și mai verific o dată.”

În cele din urmă, Carmen Dan a ajuns la concluzia că ea este vinovată  pentru că n-a găsit niciun cadou în priză. ”Sigur l-am supărat cu ceva pe domnul Dragnea”, a realizat teleormăneanca. ”Poate trebuia să le spun jandarmilor să bată mai tare protestatarii, poate trebuia să propun eu amnistia până de Crăciun. Sigur n-am fost destul de cuminte ca să primesc un cadou.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 26.12.2018 11:35 Politic

National Cinematografic