Dezamăgire cruntă pentru una din slugile lui Dragnea, Carmen Dan. Dotată cu o inteligență precară, fosta secretară din Videle a făcut o criză de nervi când s-a uitat în priză și n-a găsit nimic acolo. Carmen Dan a fost atât de furioasă încât a început s-și pună serios problema dacă Moș Crăciun există sau nu.

carmen_dan_priza_craciun.jpg A sunat-o imediat pe Viorica Dăncilă, consăteana sa din Videle, s-o întrebe dacă ea a găsit vreun cadou în priză, dar răspunsul nu a ajutat-o prea mult. ”Am verificat cu furculița dacă este ceva în priză și am simțit o furnicătură puternică, deci sigur era ceva acolo”, i-a spus Viorica la telefon. ”Dar n-am apucat să văd ce, că am leșinat și acum sunt în spital. Dar imediat ce mă întorc acasă, pun mâna pe furculiță și mai verific o dată.”

În cele din urmă, Carmen Dan a ajuns la concluzia că ea este vinovată  pentru că n-a găsit niciun cadou în priză. ”Sigur l-am supărat cu ceva pe domnul Dragnea”, a realizat teleormăneanca. ”Poate trebuia să le spun jandarmilor să bată mai tare protestatarii, poate trebuia să propun eu amnistia până de Crăciun. Sigur n-am fost destul de cuminte ca să primesc un cadou.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 26.12.2018 09:35 Politic

National Cinematografic