Carmen Dan, furioasă! S-a uitat în priză şi n-a găsit niciun cadou de la Moşu’

Dezamăgire cruntă pentru una din slugile lui Dragnea, Carmen Dan. Dotată cu o inteligență precară, fosta secretară din Videle a făcut o criză de nervi când s-a uitat în priză și n-a găsit nimic acolo. Carmen Dan a fost atât de furioasă încât a început s-și pună serios problema dacă Moș Crăciun există sau nu.

A sunat-o imediat pe Viorica Dăncilă, consăteana sa din Videle, s-o întrebe dacă ea a găsit vreun cadou în priză, dar răspunsul nu a ajutat-o prea mult. ”Am verificat cu furculița dacă este ceva în priză și am simțit o furnicătură puternică, deci sigur era ceva acolo”, i-a spus Viorica la telefon. ”Dar n-am apucat să văd ce, că am leșinat și acum sunt în spital. Dar imediat ce mă întorc acasă, pun mâna pe furculiță și mai verific o dată.”

În cele din urmă, Carmen Dan a ajuns la concluzia că ea este vinovată pentru că n-a găsit niciun cadou în priză. ”Sigur l-am supărat cu ceva pe domnul Dragnea”, a realizat teleormăneanca. ”Poate trebuia să le spun jandarmilor să bată mai tare protestatarii, poate trebuia să propun eu amnistia până de Crăciun. Sigur n-am fost destul de cuminte ca să primesc un cadou.”

Scris de Calin
26 decembrie 2018 09:12
Citește mai mult despre: Carmen Dan Dragnea mos craciun priza

Alte articole

Vezi mai mult