Carmen Iohannis lansează un proiect paralel: România Epilată

În timp ce preşedintele e ocupat cu super-proiectul său extrem de serios şi care dă în mod evident rezultate, „România Educată”, prima doamnă a ţării e hotărâtă să lase şi ea o amprentă asupra istoriei!

În plin sezon estival, Carmen Iohannis a anunţat lansarea proiectului „România Epilată”, pentru o reformă profundă a părului de pe picioare atât la femei, cât şi la bărbaţi, câini, pisici şi cai.

Printre altele, proiectul vizează înlesnirea obţinerii de rezervări la salonul de epilat, descentralizarea producţiei de ceară, accelerarea cercetării în domeniul cremei epilatoare şi convertirea laserului de la Măgurele în mega-dispozitiv cu IPL pentru mustăţi şi păr pubian.

„Dorim să reducem cu minimum 50% numărul de laţe, floace şi cârlionţi, iar până în 2030, minimum 40% dintre români să fie spâni”, a explicat soţia preşedintelui.

Consultant ştiinţific pentru „România Epilată” va fi artistul emerit Mihai Trăistariu, care nu a solicitat nicio altă recompensă materială decât părul obţinut de pe picioarele românilor. Spune că îi trebuie „pentru un proiect personal”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 iulie 2021 08:58
Citește mai mult despre: iohannis romania educata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult