Cartea Adrianei Săftoiu, pusă în umbră de cea a cameristei de la Cotroceni ”Sex între Băse și Udrea”

Sătulă de ipocrizia cu care este abordată relația dintre Traian Băsescu și Elena Udrea, camerista de la Cotroceni a răbufnit și a decis să publice și ea o carte, în care să spună adevărul direct, fără aluzii imbecile, intitulată ”Sex între Băse și Udrea. Culisele dormitorului prezidențial”.

”M-am enervat când am citit în cartea Adrianei Săftoiu că «Traian Băsescu și Elena Udrea se comportau ca doi adolescenți pe care nu trebuie să îi prindă mama». Dacă tot a fost consilieră la Cotroceni și a văzut ce s-a întâmplat acolo, trebuia să spună clar că Băsescu făcea sex cu Udrea. Și pentru că m-am săturat de toată fățărnicia asta, în cartea mea voi spune explicit că cei doi au făcut sex”, a anunțat camerista de la Cotroceni.

În carte vor fi abordate și alte lucruri pe care toată lumea le știe, dar nimeni nu le afirmă explicit. ”Nu voi omite nimic”, promite camerista. ”Voi povesti despre nopțile de beție ale lui Băsescu, despre cum o înjura sau îi mai trăgea câte-o palmă lui fi-sa, Eba, pe motiv că e proastă sau cum îl trimitea pe Boc după țigări. Pentru că m-am săturat de atâta fățărnicie!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 mai 2015 11:05

Alte articole

Vezi mai mult