Cartierul Aviatorilor va fi demolat pentru pista de aterizare a palatului lui Iohannis

Milioanele de euro băgate de statul român în viitorul palat al lui Klaus Iohannis sunt o nimica toată! Potrivit unor documente dezvăluite în partea a doua a reportajului Recorder, zeci de clădiri de patrimoniu ar putea fi distruse dintr-un moft al preşedintelui!

Documentele arată că aproximativ 60 de vile istorice, reprezentând cea mai mare parte a cartierului Aviatorilor, vor fi făcute una cu pământul pentru amenajarea unei piste de aterizare private, practic un aeroport de mici dimensiuni.

„Complet fals. Nu este vorba despre un aeroport de mici dimensiuni, ci mai degrabă un aerodrom de mari dimensiuni. Iar construcţiile din cartier nu vor fi demolate, ci nivelate. Subsolurile acestora vor rămâne perfect intacte”, au transmis reprezentanţii RA-APPS.

„Pe lângă mini-aeroport, RA-APPS intenţionează să defrişeze Parcul Herăstrău pentru amenajarea unui teren de golf, iar Bulevardul Aviatorilor va fi prevăzut cu tunuri de zăpadă pentru practicarea schiului 365 de zile pe an. Beneficiarul investiţiei nu e specificat nicăieri, însă înlocuirea Monumentului Eroilor Aerului cu statuia uriaşă a lui Klaus Iohannis ar putea fi un indiciu”, au mai precizat jurnaliştii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 februarie 2024 16:00
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult